Picit magamról és az indulásról

Picit magamról és az indulásról

Kicsi korom óta életem része mindenféle kreatívkodás. Imádom a ruhákat, az ékszereket és mindenféle kiegészítőket, amiktől nőcisebb és színesebb lesz a világ. A boltokban az ember már szinte bármit megvehet, de vágytam rá, hogy valami olyat viseljek ami egyedi, nem jön szembe az utcán és tükrözi a személyiségemet. Részben ezért is kezdtem el különböző ékszereket, pénztárcákat, táskákat és kiegészítőket fabrikálni. Ezek a holmik aztán gyakran tesóimnál, anyukámnál, barátnőimnél kötöttek ki. Egyre több és több kívánságot kellett teljesítenem, egyre szélesebb körben kezdtek megismerni. Ekkor döntöttem úgy, hogy egyéni vállalkozó leszek, majd megszületett a webshop is. Rengeteg odafigyeléssel és szeretettel készítem el termékeimet, hogy Te boldogan és sokáig viselhesd őket.

A saját ötleteim mellett egyéni elképzeléseket is megvalósítok, hogy mindenki kézbe vehesse a számára tökéletes kiegészítőt.
A blogomat egyrészt azért indítottam, hogy megismerjetek, hogy hírt tudjak adni az éppen folyó eseményekről, akciókról és, hogy különböző kreatív ötleteket, tippeket oszthassak meg Veletek.

 

Bármilyen kívánságot, ötletet az info@kezemugye.hu címen várok. 🙂

 

Sikerekben gazdag és boldog új évet kívánok Nektek!

 

Molnár Lili, a KezemÜgye boldog tulajdonosa

 

No Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.